اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل

پوتین در گفت‌وگو با مخبر: ایران از این روزهای سخت عبور خواهد کرد

پوتین در گفت‌وگو با مخبر: ایران از این روزهای سخت عبور خواهد کرد رئیس‌جمهور روسیه در گفت‌وگو با معاون اول رئیس‌جمهور، با اشاره به اینکه ایران از این روزهای سخت عبور خواهد کرد، بر ادامه راه رئیس‌جمهور شهید ایران در توسعه روابط فیمابین تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 20
کد خبر: ۲۴۱۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در تماس تلفنی با محمد مخبر  معاون اول رئیس‌جمهور، شهادت رئیس‌جمهور فقید ایران را تسلیت گفت و بر ادامه راه او در توسعه روابط صمیمانه دو کشور تأکید کرد.


ولادیمیر پوتین، در این ارتباط تلفنی که ظهر امروز صورت گرفت، عمیق‌ترین تسلیت خود را نثار رهبر معظم انقلاب و همه مردم ایران کرد و خطاب به مخبر، اظهار کرد: جنابعالی در جریان هستید که از روز گذشته تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا برای نجات زندگی ایشان کمک کنیم، اما متأسفانه فاجعه زودتر اتفاق افتاده بود.


پوتین تأکید کرد: من شخصا و از نزدیک آقای رئیسی را می‌شناختم و هم‌اکنون شخصا ایشان را از دست داده‌ام. بدون شک ایشان یک وطن‌دوست واقعی بود که کشورش را بسیار دوست می‌داشت و ما نیز یک دوست و متحد معتبر را از دست دادیم.


رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به اینکه ایران از این روزهای سخت نیز عبور خواهد کرد، بر ادامه راه رئیس‌جمهور شهید ایران در توسعه روابط فیمابین تأکید کرد.


معاون اول رئیس‌جمهور نیز در این ارتباط تلفنی ضمن تشکر از رئیس‌جمهور روسیه برای ابراز تسلیت، این کشور را شریک راهبردی ایران خواند و اظهار کرد: تدبیر جنابعالی و همکاری خیلی خوب رئیس‌جمهور فقید ما توانست بخش زیادی از معادلات قدرت را در دنیا تغییر داده و به یکجانبه‌گرایی پایان دهد.


مخبر تأکید کرد: موضع شما در مسائل بین‌المللی همیشه مورد احترام ما بوده و ان‌شاءالله از این به بعد نیز با همکاری جدی و عمیق بین دو کشور، پیشرفت روزافزون تهران و مسکو را رقم خواهیم زد.


معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: آیت‌الله رئیسی برای ما یک رئیس‌جمهور عادی نبود، بلکه شخصیتی مردم‌دوست و پرتلاش با توان تعامل بالای بین‌المللی بود و ما متأسفانه چنین شخصیت عزیزی را از دست دادیم و برای ما بسیار سخت است‌؛ اما خوشبختانه نظام اسلامی از چنان استحکامی برخوردار است که این روزهای سخت را نیز پشت سر خواهد گذاشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار